Franchisenemer worden?

Wie zijn wij?

Veronique kookt is een maaltijdservice die reeds meer dan 7 jaar op bestelling bij consumenten en bedrijven aan huis koelverse maaltijden levert. Door de consistente samenstelling en verse bereidingswijze (wij produceren alleen op bestelling) van onze maaltijden zijn deze bijzonder goed van kwaliteit en smaak. Zo kunnen wij onze klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment aanbieden van meer dan 100 verschillende maaltijden.

We zien de samenleving veranderen. Het aantal ouderen en andere hulpbehoevenden neemt toe. Vooral ouderen willen graag, of moeten vanwege overheidsbeleid, zolang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Een warme goed smakende en makkelijk te bereiden maaltijd is dan essentieel. Ook merken we dat er een vraag van 2-verdieners en single’s aan het ontstaan is. Dit is zeker voor de toekomst een groeimarkt.

Kwaliteit, servicegerichtheid en persoonlijk contact zijn de pijlers die leiden tot ons succes.

Dit maakt ons een goede en betrouwbare partner.

Hoe gaat het in zijn werk

VK-maaltijdservice is een soft franchise.

Wij zoeken naar enthousiaste ondernemers die door middel van een soft franchise hun eigen bedrijf op willen starten. Onze soft franchise wordt voor een exclusieve regio bepaald zodat er geen onderlinge concurrentie ontstaat. Dit zorgt ervoor dat jij als franchiseondernemer de VK-maaltijdservice maximaal kunt uitbouwen. De VK-franchisenemers kunnen elkaar zo met kennis versterken zonder dat ze elkaars concurrenten zijn.

resultaat = resultaat

De franchise afdracht is een vast bedrag* per maand. Deze wordt niet bepaald door de omzet. Naast de franchise afdracht zijn er dus geen verdere kosten verschuldigd aan de franchisegever. We stralen wel één gezamenlijke eenheid uit. De kosten van reclame maken bepaal jezelf en niet de franchisegever. Bedenk je wel zonder reclame** geen omzet.

Doordat er verder geen vaste kosten verschuldigd zijn aan de franchisegever is je netto resultaat dan ook het resultaat van jouw onderneming.

VK-maaltijdservice is een laagdrempelige mogelijkheid om zelfstandig te gaan ondernemen.

*je ontvangt een maandelijkse factuur voor de bijdrage aan de gezamenlijke marketing, automatisering, website en telefonie. Dit bedrag (met uitzondering van de telefonie) is voor iedere franchisenemer gelijk en is dus niet afhankelijk van je resultaat.

**een van te voren afgesproken afname van flyers/menukaarten gebaseerd op de grootte van het rayon.

Ondersteuning

Ieder ondernemer heeft andere ondersteuning nodig. Bij VK-maaltijdservice is dat een stuk maatwerk. Wij helpen je daar waar nodig en/of het mogelijk is.

De basis ondersteuning is:

 • wij zorgen voor een uniform logo en werken mee aan naamsbekendheid
 • je krijgt toegang tot onze website en facturatiesysteem
 • je loopt minimaal 1 dag met een van onze chauffeurs mee
 • wij voorzien je van informatie over de maaltijden
 • wij faciliteren geregeld bijeenkomsten met andere franchise nemers

Is het iets voor jou?

Beantwoord voor jezelf onderstaande vragen:

 • ben je inventief,ondernemend en betrouwbaar?
 • vind je het fijn om zelfstandig te werken? Heb je hier ook de discipline voor?
 • ben je klantgericht, servicegericht en een enthousiaste verkoper?
 • vind je het fijn om op een organisatie (waar je je mee verbonden voelt) terug te kunnen vallen maar wil binnen je eigen regio zelfstandig opereren?
 • sta je achter ons product?

Wanneer je bovenstaande vragen voor jezelf overtuigd met "ja" kunt beantwoorden vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo contact met je op.

Voor een eigen regio bij VK-maaltijdservice is een betrekkelijk lage investering vereist en het biedt uitzicht op een mooi inkomen met weinig risico. Het is bovendien door de vele contactmomenten met klanten, potentiële klanten en organisaties een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Dat de werkzaamheden in je eigen onderneming/regio op voltijdse basis is mag duidelijk zijn. Hierbij zijn je opbrengsten natuurlijk opbouwend en afhankelijk van je verkopen in je eigen regio. Er wordt dan ook van je verwacht dat je grote inzet toont om VK-maaltijdservice in jouw regio tot een succes voor jezelf te maken.

Op dit moment zoeken wij franchisenemers voor de regio's:

 • Heerlen
 • Maastricht
 • Roermond-Echt

Ook voor andere regio’s kun je je aanmelden. Wij nemen dan contact met je op en kijken dan samen naar de mogelijkheden.
Franchise
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.