Bezorginformatie

Bezorginformatie

Bij Veronique kookt proberen wij de drempel zo laag mogelijk te houden. U kunt onze producten op twee manieren bestellen.

  • Hier op de site.
  • of telefonisch (046-4264277)

Aanmelden

U dient zich allereerst als klant bij ons te registreren. Bij registratie wordt u een klantcode toegekend. De registratie kan op 3 manieren geschieden:

  • Telefonisch op nr 046-4264277.
  • Via de website www.veroniquekookt.nl klikt u rechtsboven op de knop 'mijn account'.
  • Via het aanmeldformulier, welke wij u per post kunnen toesturen. Telefonisch aanvragen van dit formulier kan via 046-4264277

Bestellen

Na registratie kunt u op twee verschillende manieren bij ons een bestelling plaatsen:

  • Via de webshop. U maakt een account aan. Hiervan krijgt U via mail een bevestiging. U doet vandaag een bestelling voor 11.00 uur dan wordt deze de volgende dag voor u klaargemaakt en de dag daarop op route bij u bezorgd. Bij bestellen na 11.00 schuift de bestelling en leverdag automatisch een dag door.
  • Via de chauffeur. Bij het afgeven van U bestelling geeft u aan de chauffeur de nieuwe volledig ingevulde bestellijst mee. Hierna wordt het verschuldigde bedrag van de bestelling contant of via automatische incasso van Uw bankrekening afgeschreven.

Bestelschema

Het onderstaande bestelschema geldt in principe voor bestellingen geplaatst voor 11.00u. Na 11.00u schuift de bestelling minmaal 1 bezorgdag door. Wel kan het zo zijn dat op de door u gekozen bezorgdag er in uw buurt geen bezorging plaats vindt. Voor bezorg informatie kunt u kontakt met ons opnemen via 046-4264277. In de regio's Heerlen en Maastricht bezorgen wij alleen op Dinsdag en Vrijdag.

Besteldag Bezorgdag
Maandag Woensdag
Dinsdag Vrijdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Zaterdag
Vrijdag Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag